Sıfır Atık Akran Eğitimleri Başladı

SIFIR ATIK AKRAN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Sakarya Üniversitesi olarak, Sıfır Atık eğitimlerimiz kararlılıkla sürdürülmektedir. Öğrencilerimiz, Sıfır Atık Akran Eğitimi sayesinde kapsamlı bir öğrenim sürecine dahil olmuşlardır.

30 Mart'ta kutladığımız "Uluslararası Sıfır Atık Günü" kapsamında, Sıfır Atık Koordinatörlüğü yürütücülüğünde Esentepe Kampüsü'nde SAU-555 Sürdürülebilirlik ve SAU-501 Gençlik ve Gönüllülük dersleri öğrencilerimiz tarafından Sıfır Atık Akran Eğitimi verilmiştir. İklim Elçimizin eğitim verdiği EBB-021 Sürdürülebilir Kalkınma ve Eğitim dersi öğrencileri ise Hendek Kampüsünde Sıfır Atık konusunda akran eğitimi verecektir.  Bu önemli eğitimler, tüm sınıflara ulaşabilmek amacıyla Mayıs ayında da devam edecektir.

Üniversitemizde uygulanan Sıfır Atık Yönetim Sistemi'nin sürdürülebilirliğini sağlamak, sıfır atık bilinci ve kültürünü yaygınlaştırmak, öğrencilerimizin farkındalığı ve katkılarıyla Sıfır Atık Projemizi daha ileri seviyelere taşımak hedeflerimiz arasındadır.

Sıfır Atık Projemize verdiğiniz destek ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

Etiketler :

sıfır atık,